“Благодарение на участието на БСП във властта,  само за 7

...
“Благодарение на участието на БСП във властта,  само за 7
Коментари Харесай

Атанас Зафиров: БСП разбира и търси решения за проблемите на хората в малките населени места

“Благодарение на присъединяване на Българска социалистическа партия във властта,  единствено за 7 месеца на общини от Северозапада са отпуснати спомагателни средства от държавния бюджет в размер на милиони за инфраструктура и облагородяване на района. Изцяло съм съпричастен и поддържам напъните на кметовете на села, които, макар несъвършенствата в законовата база и неналичието на действителни пълномощия, както и сериозния финансов дефицит, потвърдиха, че работят извънредно доста за развиването на своите обитаеми места. ” Това съобщи лидерът на листата на „ Българска социалистическа партия за България “ в 6 МИР Враца Атанас Зафиров, който стартира поредност от срещи с кметовете на дребни обитаеми места в региона. Първите срещи бяха с кметовете на Лесура, Краводер и Брусен. 

Зафиров се ангажира в идващите години да работят взаимно с кметовете за модернизирането на уличното осветяване в дребните обитаеми места, за главен ремонт на второкласните републикански пътища и за пробутване на публичен превоз в общините, в които подобен има, само че действа единствено през образователно време. На срещите беше разискван и един извънредно наболял проблем на региона, а точно опазването на здравето и битката да не се закриват общински лечебни заведения.

След срещите, Зафиров съобщи: “Хората се интересуват още за цените на електрическата енергия и още веднъж срещнахме допирни точки с кметовете по решенията, препоръчани от нас. Наблегна се и на това, че е належащо засилено полицейско наличие в дребните обитаеми места, с цел да бъдат избегнати всеобщите пътно-транспортни катастрофи, както и да се акцентира на пешеходния патрул за прекъсване на вандализма и всеобщите побои, на каквито ставаме очевидци в последно време. “

Кметовете регистрираха и главния принос на Българска социалистическа партия за това, че стотици фамилии в този по този начин изостанал стопански район са към този момент облекчени и не заплащат детски градини и ясли и по тази причина, че пенсиите се подвигнаха толкоз, колкото не бяха в последните 12 години – още веднъж посредством напъните на Българска социалистическа партия.

„ Ние още веднъж заставаме пред вас с ясното схващане, че ни чака още доста работа, само че и със самочувствието, че през последните месеци държавното управление оказа помощ и направи доста за развиването на Северозападна България ”, показа още Атанас Зафиров.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР